Onze Diensten

pipeelecbl

Electriciteit – Domotica

Zaakvoerder Peter Ix leerde de klappen van de renovatiezweep onderaan de ladder, bij zijn eerste werkgever Jacques Ameye, aan wie hij veel van zijn opgedane ervaring en kennis te danken heeft.

9 jaar geleden besloot hij om als zelfstandig elektricien aan te slag te gaan en onderweg heeft hij zich gespecialiseerd op diverse andere gebieden. In 2014 zag dan uiteindelijk PRP Renovatie Projects het licht.

Om aan de hedendaagse eisen te voldoen, biedt PRP u zowel het totaalpakket als de afzonderlijke renovatiewerken aan, telkens op maat van de klant en zonder veel kap- en breekwerk.

Bij de renovatie van uw elektriciteit kunt u opteren voor het vervangen en eventueel extra bijtrekken en hergebruiken van de bestaande buizen of kunt u kiezen voor een volledig nieuwe installatie.

PRP biedt u een hele waaier aan mogelijkheden aan, van  basic renovatie tot domotica.  We zorgen er telkens voor dat uw comfort op de eerste plaats komt, welke keuze u ook maakt.

Voor de verlichting werken wij meestal met LED.  Als Philips LED specialist hebben wij toegang tot de nieuwste technologieën  en de laatste snufjes.  U geniet bij aankoop van dergelijke toestellen bovendien van 5 jaar standaardgarantie , ook voor de verlichting  van Modular!

Merken: ModularPhilips
pipetoolbl

Totale Renovaties

pipebolbl

Wellness

Naast de individuele aanpak regelt PRP ook uw totaalconcept : verbouwing van A tot Z met aannemers die van aanpakken weten. Hiervoor kunt u telkens beroep doen op  1 aanspreekpunt  en snelle bijsturing verkrijgen indien nodig.

Alle aspecten van uw renovatie worden grondig voorbereid en tot in de puntjes afgewerkt !

Een droom wordt werkelijkheid naargelang uw wensen en binnen uw budget.

Uw eigen zen-zone?  Wij kunnen er voor zorgen !  Als mede-eigenaar van een privaat wellnessinstituut volgde Peter alle technische aspecten op van zowat elke wellnessbeleving.  Uw badkamer of afzonderlijke ruimte kan snel veranderen in een oase van rust na een drukke dag. 

 

Wij kunnen maatwerk leveren binnen elke mogelijke ruimte : van  binnen- en buitenjacuzzi’s , kleurentherapie en sterrenhemels, stoombaden of hamams  tot infrarood- of Finse sauna’s, noem maar op! 

pipetoolbl

Maatwerk – Schrijnwerk

Aangepaste opbergruimtes of inbouwkasten zijn onlosmakelijk verbonden met verbouwingswerken, mensen hebben immers bijna altijd opbergruimte tekort.  We zorgen er dan ook voor dat uw “verloren ruimtes” op maat en maximaal benut zullen worden. We helpen u dan ook graag verder met advies en oplossingen hieromtrent !

pipebolbl

Sanitair

pipeverfbl

Vloeren

Bij PRP kunt u als klant kiezen tussen alle soorten stijlen en afwerkingen , zowel voor het toilet als voor uw badkamer.  U bedenkt het, wij maken het!  In de showrooms van verschillende van onze leveranciers kunt u gemakkelijk uw keuze maken  uit de bestaande materialen die wij dan voor u plaatsen met de nodige garanties in de zen-ruimte van uw dromen.  

Merken: Facq Dupont

Last but not least  kunnen ook vloeren, muren en plafonds worden aangepakt!

Bij vloeren kunt op ons beroep doen voor zowel het (her)gieten van een plateau, het isoleren en vernieuwen van alle nutsleidingen bij een nieuwe vloer  als voor het bekleden van de bestaande vloer. 

De muren kunnen waar nodig hersteld worden maar evengoed een volledige opknapbeurt krijgen.  Verschillende afwerkingen zijn hier zeker mogelijk.

Voor het plafond kunnen we zowel strak en modern als rustiek en traditioneel afwerken, in combinatie met  de nieuwste verlichting in op- en inbouw.