ONZE DIENSTEN

Electriciteit – Domotica

Zaakvoerder Peter Ix leerde de klappen van de renovatiezweep onderaan de ladder, bij zijn eerste werkgever Jacques Ameye, aan wie hij veel van zijn opgedane ervaring en kennis te danken heeft.

9 jaar geleden besloot hij om als zelfstandig elektricien aan te slag te gaan en onderweg heeft hij zich gespecialiseerd op diverse andere gebieden. In 2014 zag dan uiteindelijk PRP Renovatie Projects het licht.

Om aan de hedendaagse eisen te voldoen, biedt PRP u zowel het totaalpakket als de afzonderlijke renovatiewerken aan, telkens op maat van de klant en zonder veel kap- en breekwerk.

Bij de renovatie van uw elektriciteit kunt u opteren voor het vervangen en eventueel extra bijtrekken en hergebruiken van de bestaande buizen of kunt u kiezen voor een volledig nieuwe installatie.

PRP biedt u een hele waaier aan mogelijkheden aan, van  basic renovatie tot domotica.  We zorgen er telkens voor dat uw comfort op de eerste plaats komt, welke keuze u ook maakt.

Voor de verlichting werken wij meestal met LED.  Als Philips LED specialist hebben wij toegang tot de nieuwste technologieën  en de laatste snufjes.  U geniet bij aankoop van dergelijke toestellen bovendien van 5 jaar standaardgarantie , ook voor de verlichting  van Modular!

Merken: ModularPhilips

Totale Renovaties

Naast de individuele aanpak regelt PRP ook uw totaalconcept : verbouwing van A tot Z met aannemers die van aanpakken weten. Hiervoor kunt u telkens beroep doen op  1 aanspreekpunt  en snelle bijsturing verkrijgen indien nodig.

Alle aspecten van uw renovatie worden grondig voorbereid en tot in de puntjes afgewerkt ! Schrijnwerk en betegeling worden uitgevoerd met professionele collega aannemers onder onze deskundige leiding.

Een droom wordt werkelijkheid naargelang uw wensen en binnen uw budget.

HVAC – Airco

PRP Renovatie werkt samen met Ambrava Samsung op gebied van airco toepassingen.

Ambrava Samsung is de warmtepompafdeling van Samsung international en is mede marktleider op vlak van warmtepompen.  Met hun gepatenteerde WIND-FREE toestellen hebben ze een revolutionaire stap gezet in comfortabele airco’s voor privé, restaurants, kantoren en showrooms.

De hinderlijke uitblaas wordt tot een minimum beperkt, maar door de WIND-FREE technologie is er geen verlies aan capaciteit.  Opbouw of inbouw, beide zijn mogelijk afhankelijk van de locatie en mogelijkheden.

Meer info op www.ambrava.be

Foto’s:

Sanitair – Badkamers -Wellness

Bij PRP kunt u als klant kiezen tussen alle soorten stijlen en afwerkingen , zowel voor het toilet als voor uw badkamer.  U bedenkt het, wij maken het!  In de showrooms van verschillende van onze leveranciers kunt u gemakkelijk uw keuze maken  uit de bestaande materialen die wij dan voor u plaatsen met de nodige garanties in de zen-ruimte van uw dromen.

Merken: Facq Dupont

Uw eigen zen-zone?  Wij kunnen er voor zorgen !  Als mede-eigenaar van een privaat wellnessinstituut volgde Peter alle technische aspecten op van zowat elke wellnessbeleving.  Uw badkamer of afzonderlijke ruimte kan snel veranderen in een oase van rust na een drukke dag.

Wij kunnen maatwerk leveren binnen elke mogelijke ruimte : van  binnen- en buitenjacuzzi’s , kleurentherapie en sterrenhemels, stoombaden of hamams  tot infrarood- of Finse sauna’s, noem maar op!